Като част от Volvo Group, ние сме финансовият лост на един от водещите в света доставчици на транспортни решения.

Volvo Financial Services предоставя пълна гама от финансови услуги за товарни автомобили, строително оборудване, автобуси, производство и експлоатация на мореплавателни съдове. Основните марки, които поддържа Volvo Financial Services, са Volvo Trucks, Volvo Construction Equipment, Volvo Buses, Mack Trucks, Renault Trucks, UD Trucks, SDLG и Eicher.

Volvo Financial Services е създадена през 2001 г. и седалището й е в Грийнсбъро, Северна Каролина, САЩ. В компанията работят повече от 1400 души от цял свят и тя предлага финансиране и застраховки на клиенти в 40 държави.

Културата ни на уважително отношение и подкрепа ни прави предпочитан работодател в нашия бранш и първи избор за финансиране за клиентите и дилърите на Volvo Group. Въпреки че сме глобална организация, ние искаме да използваме в максимална степен местния опит при работата си. Поели сме ангажимент за развиване и поддържане на дългосрочни взаимоотношения чрез бизнес цикли.

Volvo Group

Volvo Group

Volvo Financial Services е част от Volvo Group, един от водещите световни производители на товарни автомобили, автобуси, строително оборудване и задвижващи системи за морско и промишлено приложение.

Научете повече за Volvo Group
Управлявайте бъдещето си

Управлявайте бъдещето си

Заедно, като един отбор, който се движи в една посока, ние се стремим да повишим ефективността си до следващото ниво – във всичко, което правим. Предлагаме работни места с вълнуващи предизвикателства и интересни възможности за кариерно развитие за служители, които искат да се развиват.

Посетете нашия раздел за кариери